BuurtBar Pastory

Onze BuurtBar wil bovenal een ontmoetingsplaats zijn voor de buurt. Je kan er iets drinken, samen met andere buurtbewoners, met bekende of nog onbekende vrienden. Maar je mag ook zelf achter de bar komen staan.

Elke vrijdag wordt de BuurtBar door telkens andere vrijwilligers uit de Dampoortwijk bediend. Dat zijn bijvoorbeeld bevriende buren, een straatcomité, een vereniging uit de wijk, collega’s, …

We streven naar een open en buurtgerichte sfeer, zonder privéfeestjes. De aanwezige muziekinstallatie wordt op buurvriendelijk volume gebruikt.

14542290_909087002569730_4098327242953202063_o
Wil je graag ‘s een eigen kleur geven aan de BuurtBar op vrijdagavond? Terwijl jij de bar bedient, kan je jouw nog onbekende buren leren kennen, jouw favoriete platen of die van de BuurtBarBezoekers draaien, een spelletjesavond of huiskamerconcert organiseren, leute brengen met een thema om de avond in te kleden … opties te over. MAAR op die avond ben jij vooral waardevol omdat je een heel divers publiek warm onthaalt, een vriendelijk gezicht en babbel biedt aan wie zich graag meer thuis wil voelen in de Pastory. Dit is het grootste belang van onze BuurtBar.

Laat het ruim op voorhand weten via buurtbar@pastory.be. Dan bekijken we samen wat er haalbaar is en hoe wij daarin kunnen ondersteunen.

bord-cafe