Het begon met stapels creatieve croque-monsieurtjes en sindsdien weten we van geen ophouden. 800 handgemaakte falafelballetjes, de legendarische jagerschotel van Dominiek, kruidige chili sin carne, de lekkerste hartige pannenkoeken geserveerd in bestempelde koffiefilters, …

Het begint steevast met dromen, watertanden en elkaar aansteken, wat uitbundige krabbels in een notitieboekje. En veel goesting. Schouder aan schouder snijden we groenten, terwijl we naar elkaars verhalen luisteren. We draaien het vuur open. 

Het zal altijd beginnen met een lange tafel. We schuiven stoelen dichter, zetten geurige wilde bloemen in glazen. Een avond lang staat de tijd stil.

We werken het liefst met lokale producten en verwerken waar mogelijk voedseloverschotten.

Ben je nieuwsgierig naar onze keukenfamilie? Wil je een recept uit jouw keuken of land met ons delen?

Mail naar keuken@pastory.be en wie weet schuiven we binnenkort samen aan tafel!