Pastory gebruiken

Bewonersgroepen en organisaties uit de Dampoortwijk en Sint-Amandsberg geven we graag de gelegenheid om te vergaderen of een evenement te houden in de Pastory. We werken niet met huurprijzen, maar met een af te spreken bijdrage in de vaste kosten. Om details en data af te toetsen, mail je best even naar info@pastory.be.

We stimuleren bewoners en organisaties uit de buurt om zelf met voorstellen af te komen voor de inhoudelijke werking van de Pastory. Wil je een sociaal-cultureel project, ontmoeting, een markt of ateliers starten binnen de Pastory, geef ons een seintje.

De Pastory ter beschikking stellen voor individuele buurtbewoners of privéfeestjes is op dit moment helaas niet mogelijk. Dat heeft te maken met de overeenkomst met de Stad Gent voor het gebruik van de ruimte, met de draagkracht en aansprakelijkheid van de vrijwilligers en met onze intentie om een goede verstandhouding met de buren te behouden.

Je kan wel vrienden uitnodigen op de dagen dat we sowieso open zijn, dus op woensdagnamiddag of op vrijdagavond (en in de zomer ook op zondagnamiddag of -avond), voor zover het kleinschalig blijft en andere buurtbewoners welkom blijven. Best wel in overleg, want soms zijn er ook andere activiteiten (een concert of filmvertoning bijvoorbeeld) op die momenten, die niet zo compatibel zijn met externe feestvierders.