donderdag 05 december 2024 - 20:00 - 23:00
Elke eerste donderdag van de maand komt een doorwinterde artiest het beste van zichzelf geven in de living van de Pastory. Toegang is gratis, na afloop gaat de hoed rond (*)

In Ehsan’s eigen woorden :
“Mijn naam is Ehsan Yadollahi en sinds 2004 speel ik Iraanse muziek. Mijn muziek is grotendeels gebaseerd op improvisatie in verschillende thema’s en motieven en op het componeren van liedjes gebaseerd op Iraanse poëzie. Tar en Setar zijn de instrumenten die ik bespeel. Verhalen vertellen is de stijl die ik gebruik om mijn muziek te maken. Er is altijd een verhaal dat me door het nummer leidt en me inspiratie geeft voor de melodieën.’

https://ehsan-yadollahi.webnode.be/
https://youtu.be/yFwMdE1fBDU
https://youtu.be/iVEHl4289H8
https://youtu.be/9PoneYHat0E
.
.
.
.
.
(*)
Onze artiesten spelen voor wat u in de hoed gooit. Dit is dus geen aalmoes, maar een loon.
Een loon voor het concert dat u krijgt, maar ook een loon voor de vele onbezoldigde jaren van studeren, repeteren, componeren, etc… die aan dat concert voorafgingen. Hou daar rekening mee wanneer de hoed voorbij komt.
Ieder geeft wat kan, 10 euro per persoon is een goede richtlijn. Méér is een blijk van appreciatie. Rostjes zijn ten strengste verboden 🙂
Onze hoed beschikt ook over payconiq voor de cashlozen onder u. Zet HOED in de mededeling en alles komt netjes bij de artiest terecht!
Donderdagconcert - Ehsan Yadollahi