Elke vrijdagavond opent het Salon met iedere keer een andere buurtbewoner achter de bar. De Pastory zorgt ervoor dat alles aanwezig is voor een gezellige avond. De buur van dienst wordt ook met de opstart geholpen door ons. Je staat er dus niet alleen voor. Het is trouwens leuker om het salon te runnen met meerdere buren tegelijkertijd. Breng gerust wat muziek en andere buren en vrienden mee. Buurtorganisaties en -verenigingen zijn ook welkom om het Salon een avondje open te houden.

We streven naar een open en buurtgerichte sfeer, zonder privéfeestjes. De aanwezige muziekinstallatie wordt op buurvriendelijk volume gebruikt. De tuin is ook ter beschikking die avond.

Wil je graag een eigen kleur geven aan ons Salon op vrijdagavond? Terwijl jij de bar bedient, kan je jouw nog onbekende buren leren kennen, jouw favoriete platen of die van de SalonBezoekers draaien, een spelletjesavond of huiskamerconcert organiseren, leute brengen met een thema om de avond in te kleden, … opties te over. Maar op die avond ben jij vooral waardevol omdat je een heel divers publiek warm onthaalt, een vriendelijk gezicht en babbel biedt aan wie zich graag meer thuis wil voelen in De Pastory. Dit is het grootste belang van ons Salon.

Interesse? Laat het weten via salon@pastory.be. Dan bekijken we samen wat er haalbaar is en hoe wij daarin kunnen ondersteunen.