Bewonersgroepen en organisaties uit de Dampoortwijk en Sint-Amandsberg geven we graag de gelegenheid om te vergaderen of een evenement te houden in De Pastory. We werken niet met huurprijzen, maar met een af te spreken bijdrage in de vaste kosten. Om details en data af te toetsen, mail je best even naar info@pastory.be.

We stimuleren bewoners en organisaties uit de buurt om zelf met voorstellen af te komen voor de inhoudelijke werking van De Pastory. Wil je een sociaal-cultureel project, ontmoeting, een markt of atelier starten binnen De Pastory? Geef ons een seintje.

De Pastory ter beschikking stellen voor individuele buurtbewoners of privé-feestjes is op dit moment helaas niet mogelijk.

Je kan wel vrienden uitnodigen op de dagen dat we sowieso open zijn, dus op woensdagnamiddag of op vrijdagavond (en in de zomer ook op zondagnamiddag of -avond), voor zover het kleinschalig blijft en andere buurtbewoners welkom blijven. Best wel in overleg, want soms zijn er ook andere activiteiten (een concert of filmvertoning bijvoorbeeld) op die momenten, die niet zo compatibel zijn met externe feestvierders.