De Pastory draait volledig op vrijwilligers uit onze buurt. Hier geldt zeker hoe meer zielen, hoe meer vreugd! We zoeken daarom buurtvolk met goesting om soms iets voor De Pastory te doen. Hier lijsten we onze meest dringende noden op. 

Vrijwilligers

We zoeken mensen die willen meehelpen om de uitleendienst open te houden. Dat kan op vrijdag (de huidige openingsdag) of op een ander moment.

Wil je zelf een ‘atelier’ organiseren in De Pastory, meld je aan! Dat kan vanalles zijn: een workshop composteren of een initiatie gitaarspelen bijvoorbeeld. Alle niet-commerciële voorstellen zijn welkom.

We zoeken ook altijd mensen die op vrijdagavond het buurtsalon willen open houden.

Spullen

Tuin- en werkmateriaal kan je steeds doneren aan de uitleendienst. Jouw kookpotten en pannen kunnen nog heel schone tijden beleven in de handen van het kookteam

Een laptop of computer die je niet meer nodig hebt, kan een buur blij maken tijdens het buurtbureau.

Kan je ons ergens mee helpen? Laat het ons weten! Stuur een mailtje naar info@pastory.be of kom op vrijdagnamiddag langs bij de uitleendienst of op vrijdagavond tijdens het Buurtsalon.

Iedere eerste zondag van de maand van 11u tot 12u, is er ook Huisraad in De Pastory. Hier kan je zeker eens binnenspringen als je zin hebt om mee te helpen in De Pastory of een voorstel/idee hebt dat je graag samen met De Pastory en voor De Pastory zou uitwerken.

Neem gerust contact met ons op of spring eens binnen!

De Pastory zou niet bestaan zonder al haar vrijwilligers. Daarom willen we jullie allemaal bedanken voor jullie inzet van de voorbije jaren, maar ook tijdens deze moeilijke periode. Of jij nu diegene was die iedere vrijdag vol goesting onze bar kwam openhouden, of op een zonnige zondag eens kwam meehelpen in de tuin… BEDANKT!