In de uitleendienst van de Pastory kan je werkgereedschap voor in je huis of tuin ontlenen. Je vindt bij ons een elektrische schroevendraaier, boormachine, vlakschuurder, cirkelzaag, kruiwagen, spade, heggenschaar, een hakselaar en zoveel meer. Al het materiaal staat opgelijst in de verschillende catalogi op deze pagina.

In het atelier kan je met het materiaal leren werken of samen iets in elkaar knutselen. Bekijk onze agenda voor aankomende workshops.

Wil je lid worden, materiaal uitlenen of terugbrengen? Kom dan langs op vrijdag van 16u tot 19u. Ingang via het poortje aan de tuin. Voor meer info of vragen, neem je contact op met: uitleendienst@pastory.be.
Om lid te worden van de uitleendienst moet je in de buurt wonen en betaal je 20 euro per jaar. Heb je een verhoogde tegemoetkoming van de mutualiteit dan kan je gratis lid worden.

Je kan materiaal enkel reserveren als je al lid bent. Je mag het materiaal 1 week gebruiken, daarna breng je het terug of kan je de uitleenperiode één keer verlengen.De uitleendienst van de Pastory kwam tot stand door de financiële ondersteuning van het Fonds VINCI, beheerd door de Koning Boudewijnstichting. Je kan ons reglement hier nalezen.

Materiaal uitleendienst

De uitleendienst beschikt over een groot aanbod van werk- en tuingerief. Alles is onderverdeeld in 4 categoriën.

  • PP: Pastory Powertools –  catalogus PP: allerhande soorten elektrisch materiaal
  • PA: Pastory Accessoires – catalogus PA : allerhande soorten accessoires
  • PM: Pastory Manual – catalogus PM : allerhande soorten manueel materiaal
  • PS: Pastory Security – oorbeschermers, werkhandschoenen en veiligheidsbrillen