Weest welgekomen op ‘Birg’!

Een muzikaal straf open podium voor locals in de gezellige huiskamer van De Pastory te Sint-Amands’birg. Drie concertjes op één avond op de derde donderdag van de maand. Bekijk de kalender!

We zetten onze zetels en lampekapjes rond lokale artiesten, afgewisseld met opkomend talent en afsluiters met al wat kilometers op de teller. Wie dat wordt houden we telkens geheim. 

Iedereen is welkom, maar we houden de buurt sterk in ons vizier. Verwacht je aan (semi-) akoestische huiskamerconcerten met beperkte PA.

Kom op tijd als je in de zetel wilt zitten. Kom voor muzikale surprises & schone liedjes zonder geroezemoes. (De bar is enkel open tussen de concertjes)

Wil je zelf optreden op een ‘birg avond? Dat kan. Stel je kandidaat via vi.be/birg en wie weet word jij opgepikt door één van onze geheime afsluiters. Vorige seizoenen genoten we van heel wat vi.be-bands die mochten openen voor o.a. Fulco, The Antler King, Dieter Von Deurne & The Politics, Pauwel, Kiss The Anus Of A Black Cat, Senne Guns, Friends Are Magic, Zee Skirts en vele anderen.

Met veel liefde voor de ‘Wijk aan Zet’-steun van Stad Gent.