donderdag 01 augustus 2024 - 20:00 - 23:00
Elke eerste donderdag van de maand komt een doorwinterde artiest het beste van zichzelf geven in de living van de Pastory. Toegang is gratis, na afloop gaat de hoed rond (*)

Moosjer is Lieven Cardoen. Lieven brengt nummers over het leven, zowel in het Engels, Nederlands als in het West-Vlaams. Hij belicht soms de prachtige kanten van het leven en soms ook de minder fraaie. Hij bespeelt een akoestische, elektrische en zelfs een Weissenborn-gitaar, waarmee hij een breed scala aan muziekgenres vertolkt, van folk en blues tot kleinkunst en pop.

Merijn is ex-multi-instrumentalist. Accordeon, dulcimer, bombardon, lapsteel, mandoline, bugel, analoge drummachine, renaissanceluit, … Het zijn maar enkele van de instrumenten die hij in de laatste jaren verkocht heeft. Een gitaar heeft ie nog gehouden. Songwriting oude school, nieuwe stijl. Voor fans van Leonard Cohen, Jackson C. Frank, Adrienne Lenker of The Tallest Man On Earth. Een pure melodie, beeldende teksten en een verhaal dat het uwe kon zijn.

De Pastory brengt hen samen op 1 podium (tapijt feitelijk) om songs uit te wisselen, elkaar aan te vullen en te inspireren.

https://www.facebook.com/moosjer
https://www.facebook.com/merijnlanduyt
.
.
.
.
.
(*)
Onze artiesten spelen voor wat u in de hoed gooit. Dit is dus geen aalmoes, maar een loon.
Een loon voor het concert dat u krijgt, maar ook een loon voor de vele onbezoldigde jaren van studeren, repeteren, componeren, etc… die aan dat concert voorafgingen. Hou daar rekening mee wanneer de hoed voorbij komt.
Ieder geeft wat kan, 10 euro per persoon is een goede richtlijn. Méér is een blijk van appreciatie. Rostjes zijn ten strengste verboden 🙂
Onze hoed beschikt ook over payconiq voor de cashlozen onder u. Zet HOED in de mededeling en alles komt netjes bij de artiest terecht!
Donderdagconcert - Moosjer & Merijn Landuyt