donderdag 07 november 2024 - 20:00 - 23:00

Elke eerste donderdag van de maand komt een doorwinterde artiest het beste van zichzelf geven in de living van de Pastory. Toegang is gratis, na afloop gaat de hoed rond (*)

Rap in het West-Vlaams. Goudeerlijke teksten met plaats voor een lach en een traan. Uitzinnige liveshows gebracht in maatpak. Dat is in een notendop waar Steven H voor staat.

De teksten van Steven H handelen over het leven van alledag en de tegenslagen die daar onlosmakelijk mee verbonden zijn. In zijn muziek zijn elementen te horen van pop, rock, noise, industrial, jazz, avantgarde, metal en het Vlaamse levenslied. Zijn nummer ’t Zit Tegen groeide uit tot een ware undergroundklassieker en wordt steevast luid meegebruld.

In 2023 bracht hij de compilatie ‘Zijn allergrootste successen’ uit met – welja – de allergrootste successen van Steven H, aangevuld met enkele (ook wel goeie) bonustracks. Dat dit allerminst een eindpunt was, bewijzen zijn nieuwe singles en videoclips.

https://www.stevenh.be/
https://www.facebook.com/stevenhderapper/
https://www.youtube.com/watch?v=5vOQ9ta3BWw
.
.
.
.
.
(*)
Onze artiesten spelen voor wat u in de hoed gooit. Dit is dus geen aalmoes, maar een loon.
Een loon voor het concert dat u krijgt, maar ook een loon voor de vele onbezoldigde jaren van studeren, repeteren, componeren, etc… die aan dat concert voorafgingen. Hou daar rekening mee wanneer de hoed voorbij komt.
Ieder geeft wat kan, 10 euro per persoon is een goede richtlijn. Méér is een blijk van appreciatie. Rostjes zijn ten strengste verboden 🙂
Onze hoed beschikt ook over payconiq voor de cashlozen onder u. Zet HOED in de mededeling en alles komt netjes bij de artiest terecht!
Donderdagconcert - Steven H