zondag 26 november 2023 - 14:00 - 17:00

Ben je geïnteresseerd in analoge fotografie? Wil je leren hoe je zelf foto’s kunt ontwikkelen en afdrukken in een donkere kamer? Kom dan naar de Open DOKA in de Pastory!

Na de verbouwing hebben we in de Pastory opnieuw een donkere kamer ingericht. Vanaf zondag 29 oktober kan je elke laatste zondag van de maand van 14:00 tot 17:00 uur gebruik maken van de donkere kamer om je eigen foto’s te vergroten, films te ontwikkelen, negatieven in te scannen, fotogrammen te maken en nog veel meer. Er is materiaal aanwezig en er is altijd iemand die je kan helpen met verschillende fotografische technieken.

Iedereen is welkom om mee te doen, ongeacht je ervaring of leeftijd. Het enige wat we vragen is dat je minstens een dag op voorhand laat weten via doka@pastory.be. Daarnaast vragen we een vrije bijdrage voor de kosten van fotopapier en ontwikkelproducten. We suggereren €2 of €5 per sessie als richtprijs.

Dus als je zin hebt om je creativiteit te uiten met analoge fotografie, kom dan naar de Open DOKA in de Pastory. We zien je graag daar!

Open DOKA