donderdag 28 december 2023 - 19:00 - 23:00

Op donderdag 28 december nodigen we je uit voor een bijzondere avond in de Pastory. Je kunt er genieten van de try-out van de derde solovoorstelling van Tine Vandenbussche. Ze neemt je mee in de wereld van haar alter ego, Valentine Delaboite.

En ze vertelt haar eigen levensverhaal. Een verhaal over de zoektocht naar liefde, na een groot verlies. Over zoeken en ont-moeten, in een nieuwe tijd.
De toeschouwer herkent zichzelf, zonder twijfel, via de vertelling, via cabaret en Franse chansons. Langs het in- en uitademen van haar accordeon, qui fait vraiment partie de sa vie…, in een decor dat zo uit het “Paris des années folles” is geplukt. Waar ze lacht met zichzelf, in de stijl van Tine. Ontwapenend en ondeugend kan zijn. In de stijl van Tine. Waar ze iets te vertellen heeft, la Tine. Oui, oui, rozen bloeien, rozen verwelken, maar iedere roos is de moeite waard. Toch? Nee?

Kom maar eens kijken. De voorstelling start om 20u. Deuren open om 19u. Voor en na de voorstelling is de bar open. Na de voorstelling gaan we rond met de hoed.

Try-out Tine Vandenbussche